Foto van de dag
150615_Eelse Bies_Beelden.jpg
Agenda
  • No Events
Aanmelden nieuwsbrief

Nieuws

 

 

 

 

Nieuwsbrief  januari/februari/maart 2018

1. NIEUWE EXPOSITIE  IN DE OPKAMER

Zondagmiddag 11 maart is er in De Opkamer, Merwedestraat 21, Maasdam de opening van de expositie met schilderijen van Eleonore de Vet en beelden van Eelse Bies

Muzikale begeleiding:Lia Ruijtenberg, altsaxofoon

Aanvang: 15.00 uur

Deur open: 14.30 uur

2. Zondag 18 maart huiskamer festival in Maasdam.

Bij Beijers Buren: Maasdam!

Uitverkocht!

Bijzonder nieuws! Op zondag 18 maart 2018 hebben we een speciale editie van Bij Beijers Binnen! We zoeken verbinding en gaan zowel over de gemeentegrenzen heen, als in omarming met de beeldende kunst.
Dus laat u verrassen door Bij Beijers Buren: Maasdam! Te kunst en te kijk!

Samen met cultuurbemiddelaar Eelse Bies en het kunstenaarsduo Rick van den Berg & Veerle Ritsier organiseren we op zondag 18 maart 2018 een mini-huiskamerfestival in Maasdam! Extra bijzonder is dat de opzet iets anders is dan de reguliere versie. Allereerst is hij wat kleinschaliger (1 hoofdlocatie, 3 huiskamerlocaties, 60 bezoekers), maar er is ook een vette clash tussen beeldende en podiumkunst! Er zijn prachtige performances maar er wordt tevens extra tijd ingeruimd voor de kunst … kunst bekijken en met de kunstenaars in gesprek komen!

Na het openingsconcert gaan de bezoekers samen met een begeleider in groepen van 20 personen uiteen en lopen gezamenlijk langs de verschillende locaties. Alle locaties worden aangedaan, maar voor elke groep is dit in een andere volgorde.

Ook de locaties zijn bijzonder: 2 galeries, een tuinhuis en een bedrijfsruimte vol kunst! De deelnemende kunstenaars zijn naast Rick&Veerle en Eelse Bies ook Eleonore de Vet. Daarnaast is op locatie onder andere ook glaskunst te zien van Theo Verhoeff.
Onder de artiesten een paar ‘oude’ bekenden van Bij Beijers Binnen: Panashhh (de topper van de derde editie), Marcellino Vishnudatt (singer-songwriter eerste editie). En daarnaast een paar kanjers bekend in de Hoeksche Waard: Het Herman Nijkamp Kwartet (jazz) en Arie de Bruin (cabaret).

Nieuwsgierig geworden? Lees meer op de website!

3. De website van Dok-C is in de lucht en functioneert: www.dok-c.net

4. WEBSHOP

Op de website worden twee boeken van mij te koop aangeboden:

“Meer dan één zin” met 50 1-zinverhalen met 1-vingertekeningen: € 10,00

“Piesemopsantee”, bijzondere WC’s in de Hoeksche Waard: € 15,00

De derde bundel.

“Kort verteld”, 26 zeer korte verhalen geschreven door 26 auteurs: € 10,00 is door mij samengesteld.